Monday, October 17, 2016

Handmade dolls cloth rag dolls dolls handmade rag dolls heirloom dolls handmade waldorf dolls for girls handmade rag dolls dolls 4 year old

Egyedi öltöztethető játékbaba, babaruhákkal . A baba haja vörös mohair fonalból készült. Rózsás ruhácskája, bugyogója, cipőcskéje, kiskabátja levehető . Fehér kis táskája rózsával díszített. A babához több ruha is rendelhető. Öltöztethető játékbaba.
A waldorf jellegű öltöztethető baba, természetes anyagok felhasználásával készülnek, a testük vászon anyagból, hajuk pamut vagy gyapjú-akril fonalból, levehető ruhájuk pamut anyagból, szemük és szájuk kézzel van hímezve.
Öltöztethető babáim teste erős, hagyományos vászonból készül, puha vatelinnel töltve a baba teste. Ruhájuk pamut anyagból. Igényesen kidolgozott baba és babaruhákkal.
A baba bugyija vékony gumival készül, a blúz kis patenttal záródik, a kabát gombokkal díszítve , bélelve belül kis patentokkal lehet bezárni. A szoknya szintén gumis, a cipő belül is bélelve van, mint a sapka.
Az öltöztethető baba kb. 40 cm magas.
A babák kizárólag egyedi megrendelés alapján, készülnek. Bár néha szokott lenni egy –két baba ha azonnal szeretne valaki babát vásárolni.

Mindegyik baba kézzel készült, egyedi, igényes kivitelezés.
Azért waldorf jellegűek ezek a babák , mert méretben hasonlít hozzá ugyanakkor az arca  már sokkal kifejezőbb, mert szemmel és szájjal is rendelkeznek, így egy érzelemmel teli babával tud játszani. A baba kérhető bájos, mosolygós, álmodozó vagy éppen kicsit durcás arccal ,  érzelemmel felruházott , igényesen kidolgozott babaarccal is.
A babák öltöztetésénél fejlődik a kislány kreativitása, fantáziája és saját egyénisége is.
A kislányok már pici korukban elkezdik utánozni a felnőtteket, így a babázás nagyon fontos szerepet tölt be az életükben.
 A játék baba a kislányok szerepjáték kifejező eszköze . A puha játék babával játszás közben átélt élményeiket, érzéseiket újrajátszhatják.
A gyerekek  figyelik a felnőttek világát és a babával újrajátssza , utánozza a szülőket .A  kislányok fejlődéséhez elengedhetetlen a puha  baba, játék baba ,  nélkülözhetetlen növekedésükhöz, fejlődésükhöz.  A kislányok szeretik a játék babákat  babusgatni, öltöztetni, vetkőztetni, csinosítani, újra felöltöztetni, ruházni, oktatni, kicsit zsörtölődni vele, becézgetni, ringatni,babakocsiztatni, bölcsődést, óvodást, anyukásat  játszani vele

Ha éppen puha babát, játék babát keresel a kislányodnak játszáshoz, vagy ajándék ötleteket, egyedi igényes  ajándékot keresel szülinapra, keresztelőre, karácsonyra , ezekkel a babákkal biztos nagy örömet fogsz okozni, és az öröm nem marad el!
Játékbaba vásárlás, baba rendelés: leilieve@gmail.com


No comments:

Post a Comment